12.08.2020

  • Τόνισε πως μια μεγάλη επιτυχία για την εικόνα της Κύπρου ήταν η επανεκλογή στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, το μοναδικό Συμβούλιο των ΗΕ στο οποίο η Κύπρος είναι μέλος.

  • Η κ. Πηλείδου αναφέρθηκε στη συνέχεια στην ανταγωνιστικότητα της χώρας μας, λέγοντας πως και εκεί υπήρχαν καλά αποτελέσματα, με το πιο σημαντικό την επιτυχή παράταση του Συστήματος Φόρου Χωρητικότητας μέχρι το 2030.

  • Αρχικά, είπε, έγινε το rebranding και η ανανέωση του λογότυπου το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο προωθητικό υλικό και στην ιστοσελίδα καθώς και σε όλες τις συνεντεύξεις σε έντυπα και περιοδικά.

  • Η κ. Πηλείδου ανέφερε ότι το σχέδιο δράσης που έχει υλοποιήσει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας εστιάζεται γύρω από τους πυλώνες της Εθνικής Στρατηγικής για περαιτέρω ανάπτυξη της κυπριακής ναυτιλίας.

06/07/20 15:27

Ν.Πηλείδου: Αναβαθμισμένη η εικόνα της κυπριακής ναυτιλίας

Μιλώντας σε δημοσιογραφική Διάσκεψη για το έργο του Υφυπουργείου κατά τη διάρκεια της θητείας της είχαν την ευκαιρία να προβάλουν την κυπριακή ναυτιλία με πολύ πιο δυναμικό τρόπο, εκφράζοντας την πεποίθηση πως έχουν κάνει αρκετά βήματα μπροστά. Αρχικά, είπε, έγινε το rebranding...

rikNews ·

Ν.Πηλείδου: Αναβαθμισμένη η εικόνα της κυπριακής ναυτιλίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook