26.10.2021

  • Συνεχίζοντας χαρακτήρισε εξαιρετικά εποικοδομητική και ουσιαστική τη μέχρι τώρα συμβολή της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

  • Είναι μέσα από τις δυσκολίες που θα προκύψουν και με καλή θέληση και αποφασιστικότητα, που θα καταφέρουμε συλλογικά να κάνουμε το Σύστημα Υγείας πιο λειτουργικό και πιο χρηστικό για τους πάσχοντες συμπολίτες μας.

  • Είναι η ώρα που πρέπει όλοι, Πολιτεία, πολιτικός κόσμος και κοινωνία, να συστρατευθούμε ώστε η μετάβαση από το υφιστάμενο σύστημα στο νέο, να είναι όσο το δυνατό ομαλότερη.

  • Ενός ΓεΣΥ που ήταν διαχρονική απαίτηση των οργανωμένων ασθενών, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, για ολόκληρες δεκαετίες.

18/04/19 21:08

Ν. Αναστασιάδης: Nα συστρατευθούμε όλοι ώστε η μετάβαση στο ΓεΣΥ να είναι όσο το δυνατό ομαλότερη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης διαβεβαίωσε απόψε ότι, «η Κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στον στόχο για εφαρμογή του ΓεΣΥ και ότι και έχει την πολιτική βούληση να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις και να παρέχει στους Κύπριους πολίτες το σύστημα υγείας που τους αξίζει....

υγείαnews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook