07.08.2020

  • Ο δήμαρχος Έγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου δήλωσε στο Τρίτο ότι από το κλείσιμο του σκουπιδότοπου του Κοτσιάτη οι δήμοι αναμένουν να δοθούν λύσεις από το υπουργείο Γεωργίας στα προβλήματα που έχουν προκύψει.

  • Υπάρχουν σε κάθε δήμο εκατό Κοτσιάτηδες, είπε, χαρακτηριστικά από τότε που έκλεισε ο σκουπιδότοπος του Κοτσιάτη και κατήγγειλε μονοπώλιο στη διαχείριση των οικιακών αποβλήτων.

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Καδής ανέφερε πως αυξήθηκε σημαντικά το κόστος αλλά ήταν αναμενόμενο καθώς από την στιγμή που αποφασίστηκε να αλλάξει ριζικά ο τρόπος διαχείρισης των αποβλήτων θα υπήρχε και σημαντικό κόστος.

  • Στην προηγούμενη συνάντηση με τους δήμους, είπε ο κύριος Καδής ζήτησαν οικονομική ενίσχυση και το υπουργείο τους αντιπρότεινε αυτή να τους δοθεί με τη μορφή υποδομών για την διαχείριση των αποβλήτων.

02/08/19 10:19

«Μπάχαλο» με τα απόβλητα των Δήμων

Ο δήμαρχος Έγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου δήλωσε στο Τρίτο ότι από το κλείσιμο του σκουπιδότοπου του Κοτσιάτη οι δήμοι αναμένουν να δοθούν λύσεις από το υπουργείο Γεωργίας στα προβλήματα που έχουν προκύψει. Ο Ζαχαρίας Κυριάκου, αναφέρει ότι εκτοξεύτηκε το κόστος της καθαριότητας...

rikNews ·

«Μπάχαλο» με τα απόβλητα των Δήμων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook