04.07.2020

  • Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η Μορφωτική Σύμβουλος δρ Νάντια Στυλιανού σημείωσε ότι τα παραδοσιακά τραγούδια που ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της η Βασιλική Χατζηαδάμου είναι φορέας μια αμόλυντης ευαισθησίας και αναδεικνύουν στοιχεία της εντοπιότητάς μας.

  • Συμπλήρωσε, επίσης, ότι είναι ιδιαίτερη χαρά που έχουμε μαζί μας τον καλλιτέχνη Πόλυ Κυριάκου, έναν άνθρωπο της Διασποράς που υπηρέτησε άοκνα τον Πολιτισμό με σημαντική προσφορά και δράση στην Ελλάδα και την Αμερική.

  • Στον δίσκο συμμετέχουν οι μουσικοί: Παύλος Μιχαηλίδης (βιολί), Ηλίας Μαντίκος (κανονάκι), Ανδρέας Ανδρέου (ούτι), Γιώργος Παππάς (λαούτο), Μιχάλης Δάρμας (κοντραμπάσο), Στρατής Σκουρκέας (κρουστά).

  • Η Κύπρια ερμηνεύτρια Βασιλική Χατζηαδάμου, με σημαντική καλλιτεχνική παρουσία στην Κύπρο και το εξωτερικό, ερμήνευσε τραγούδια από τον νέο της δίσκο με τον τίτλο Αρχάγγελος.

07/06/19 17:14

Μουσικό αφιέρωμα «Αρχάγγελος» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η Μορφωτική Σύμβουλος δρ Νάντια Στυλιανού σημείωσε ότι «τα παραδοσιακά τραγούδια που ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της η Βασιλική Χατζηαδάμου είναι φορέας μια αμόλυντης ευαισθησίας και αναδεικνύουν στοιχεία της εντοπιότητάς μας». Συμπλήρωσε,...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook