18.06.2019

  • Για την μπριζόλα Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει.

  • Όταν ψηθούν από τη μία πλευρά, τις γυρίζουμε από την άλλη και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

  • Για την Hollandaise Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ξίδι, το νερό, τη μουστάρδα και τους κρόκους των αυγών.

  • Μόλις λιώσει το βούτυρο και αρωματιστεί, περιχύνουμε τις μπριζόλες με ένα κουτάλι για 3-4 λεπτά.

12/06/19 11:30

Μοσχαρίσια μπριζόλα Black Angus FOODSAVER με σως Hollandaise

Για την μπριζόλα Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει. Προσθέτουμε ελαιόλαδο στις μπριζόλες FOODSAVER, αλάτι, πιπέρι και τις μεταφέρουμε στο καυτό τηγάνι. Όταν ψηθούν από τη μία πλευρά, τις γυρίζουμε από την άλλη και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook