13.12.2019

  • Τοποθετούμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κάψει.

  • Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά το κρέας σε δόσεις από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα.

  • Μόλις είναι έτοιμο, αποσύρουμε από το φούρνο και σερβίρουμε ζεστό.

20/09/19 14:14

Μοσχάρι στο φούρνο με πατάτες

Τοποθετούμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κάψει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά το κρέας σε δόσεις από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα. Έπειτα, αδειάζουμε το κρέας σε ένα ταψί του φούρνου 25Χ35εκ....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook