21.10.2019

  • Ψήνουμε για τουλάχιστον 2 ώρεςκι όταν χρειάζεται προσθέτουμε νερό σε μικρές ποσότητες.

06/09/19 10:39

Μοσχάρι στιφάδο στον φούρνο με δεντρολίβανο

Προθερµαίνουμε το φούρνο μας στους 160°C. Κόβουμε το μοσχάρι μας σε χοντρά κοµµάτια και σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Όταν πάρει ένα έντονο σκούρο χρώμα, σβήνουμε με κρασί. Τοποθετούμε στο ταψί μας την τριμμένη ντομάτα και τα κρεμμύδια μας αφού...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook