28.09.2020

  • Κόβουμε το κρέας σε κύβους μεγέθους περίπου 3 εκατοστών και το βάζουμε σ’ ένα βαθύ μπολ μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 1 κλωνάρι θυμάρι, 1 κλωνάρι ματζουράνα/ρίγανη, τα φύλλα φασκόμηλου και λίγο μαϊντανό.

  • Καλύπτουμε με το κρασί και αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 12 ώρες.

  • Όταν αφαιρέσουμε το κρέας από τη μαρινάδα, το στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας και σουρώνουμε τη μαρινάδα σ’ ένα χωριστό μπολ και κρατάμε τα κρεμμύδια.

  • Κρατάμε όλα τα λαχανικά αυτά στην άκρη μέχρι να τα χρειαστούμε.

12/12/19 05:53

Μοσχάρι κατσαρόλας με κρασί

Κόβουμε το κρέας σε κύβους μεγέθους περίπου 3 εκατοστών και το βάζουμε σ’ ένα βαθύ μπολ μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 1 κλωνάρι θυμάρι, 1 κλωνάρι ματζουράνα/ρίγανη, τα φύλλα φασκόμηλου και λίγο μαϊντανό. Καλύπτουμε με το κρασί και αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook