26.05.2022

  • Η Ομάδα μας το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο Δασάκι της Άχνας των Εθνικό Άχνας στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μοναδικό ζητούμενο τοδιπλό.

  • Μία ενδεχόμενη νίκη, θα δώσει στους ποδοσφαιριστές μας την ψυχολογία για να πάρουν δύο ακόμη τρίποντα μέσα στην έδρα μας αφού μετά το παιχνίδι του Σαββάτου ακολουθούν δύο εντός αγώνες απέναντι σε Ολυμπιακό και Δόξα.

  • Το σημαντικό είναι να παραταχθούμε με καθαρό μυαλό απέναντι στον Εθνικό για να ξεκινήσει ένα σερί νικών που θα είναι ζωτικής σημασίας για την συνέχεια… Το πολυβόλο

  • Αν καταφέρουμε να πάρουμε αυτούς τους εννέα πόντους, ο ΘΡΥΛΟΣ θα ανεβεί σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα λόγω και του ότι αρκετές ομάδες που βρίσκονται στα πιο ψηλά στρώματα της βαθμολογίας έχουν αγώνες μεταξύ τους.

04/11/20 15:04

Μονόδρομος η νίκη

Η Ομάδα μας το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο Δασάκι της Άχνας των Εθνικό Άχνας στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μοναδικό ζητούμενο το«διπλό». Μία ενδεχόμενη νίκη, θα δώσει στους ποδοσφαιριστές μας την ψυχολογία για να πάρουν δύο ακόμη τρίποντα μέσα στην...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Μονόδρομος η νίκη

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook