29.05.2022

  • Μιλώντας στο τρίτο, η κυρία Παπακυριακού ανέφερε ότι θα γίνουν ολες οι αναγκαίες ενέργειες, ώστε να διευκρινιστούν τα θέματα στα οποία γίνεται αναφορά στο δημοσίευμα.

  • Θα χρειαστούν, πρόσθεσε, στοιχεία τόσο από αρμόδιες υπηρεσίες, την Κεντρική Τράπεζα και άλλες τράπεζες, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθούν και έγγραφα από τη μή-κυβερνητική οργάνωση που διατύπωσε τις κατηγορίες.

  • Ανέφερε ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την έρευνα, τονίζοντας ότι θα δοθεί όσος χρόνος χρειάζεται, ώστε να γίνει η διερεύνηση για τις συναλλαγές που αφορούν και το εξωτερικό.

  • Θα ήταν παρακινδυνευμένο, πρόσθεσε, να σχολιάσει το δημοσίευμα, καθώς αναφέρεται σε πρακτικές που πραγματοποιούνται νόμιμα από πολλά γραφεία στην Κύπρο, τα οποία έχουν ξένους πελάτες με επιχειρηματικές δραστηριότητες.

28/08/19 10:41

ΜΟΚΑΣ: Θα γίνει έρευνα για το δικηγορικό γραφείο Αναστασιάδη

Μιλώντας στο τρίτο, η κυρία Παπακυριακού ανέφερε ότι θα γίνουν ολες οι αναγκαίες ενέργειες, ώστε να διευκρινιστούν τα θέματα στα οποία γίνεται αναφορά στο δημοσίευμα. Η επικεφαλής της Μοκάς επιβεβαίωσε ότι υπήρξε επικοινωνία με το δικηγορικό γραφείο Αναστασιάδη στις 19...

rikNews ·

ΜΟΚΑΣ: Θα γίνει έρευνα για το δικηγορικό γραφείο Αναστασιάδη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook