06.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Αυτό ανακοίνωσε η ύπατη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας Φεντερίκα Μογκερίνι.

  • Η Φεντερίκα Μογκερίνι παρομοίως εξήγησε ότι η απόφαση περί τερματισμού εξαγωγών όπλων θα υλοποιηθεί από τα κράτη-μέλη στο πλαίσιο των εσωτερικών τους νομικών διαδικασιών.

  • Η Ύπατη Εκπρόσωπος, ευχαρίστησε τους Υπουργούς για τη βούλησή τους να καταλήξουν σε αποφάσεις σήμερα, σχολιάζοντας ότι η ίδια δεν περίμενε να εκδοθούν σήμερα συμπεράσματα.

  • Το πλήρες κείμενο της συμφωνίας θα δημοσιοποιηθεί εντός της ημέρας, αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης και του γεύματος των Υπουργών.

14/10/19 19:09

Μογκερίνι: Για τεχνικο-νομική προετοιμασία τα μέτρα

Αυτό διευκρίνισε η Ύπατη Εκπρόσωπος Φεντερίκα Μογκερίνι, επεξηγώντας την απόφαση που έλαβαν οι 28 Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, στο Λουξεμβούργο. Η Φεντερίκα Μογκερίνι παρομοίως εξήγησε ότι η απόφαση περί τερματισμού εξαγωγών όπλων θα υλοποιηθεί από τα κράτη-μέλη στο πλαίσιο...

rikNews ·

Μογκερίνι: Για τεχνικο-νομική προετοιμασία τα μέτρα

rikNews

Μογκερίνι: Συμφωνία ΥΠΕΞ για ΑΟΖ και Συρία

Αυτό ανακοίνωσε η ύπατη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας Φεντερίκα Μογκερίνι. Το πλήρες κείμενο της συμφωνίας θα δημοσιοποιηθεί εντός της ημέρας, αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης και του γεύματος των Υπουργών. Ανταπόκριση:...

rikNews ·

Μογκερίνι: Συμφωνία ΥΠΕΞ για ΑΟΖ και Συρία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook