25.01.2021

  • Αύριο, Κυριακή, τελούνται στις γενέτειρες των θυμάτων, καθώς και στο εκκλησάκι της Παναγίας Ελευθερώτριας και Αγίας Παρασκευής, στη Μοσφιλωτή, τα μνημόσυνα των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.

  • Το Boeing της Ήλιος, το οποίο μετέφερε 115 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα, με προορισμό την Πράγμα και ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, συνετρίβη στις 12:04 το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου 2005, στο Γραμματικό Αττικής.

  • Μαζί με τους συγγενείς των θυμάτων που διαμένουν στην Ελλάδα και εκπροσώπους φορέων, ο αριθμός όσων θα μεταβούν στο Γραμματικό υπολογίζεται σε 150 άτομα, είπε.

  • Θα προηγηθεί Θεία Λειτουργία, στο εκκλησάκι στο Γραμματικό, ενώ ακολούθως όλοι οι συμμετέχοντες θα ανέβουν στην κορυφή του βουνού, στο σημείο της πτώσης του αεροσκάφους, όπου θα τελεστεί τρισάγιο.

10/08/19 12:03

Μνημόσυνα και εκδηλώσεις μνήμης σε Κύπρο και Ελλάδα για τα θύματα της «Ήλιος»

Αύριο, Κυριακή, τελούνται στις γενέτειρες των θυμάτων, καθώς και στο εκκλησάκι της Παναγίας Ελευθερώτριας και Αγίας Παρασκευής, στη Μοσφιλωτή, τα μνημόσυνα των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας. Απόψε στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης με άναμμα κεριών στη μνήμη...

rikNews ·

Μνημόσυνα και εκδηλώσεις μνήμης σε Κύπρο και Ελλάδα για τα θύματα της «Ήλιος»

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook