28.06.2022

  • Σκοπός του Μνημονίου είναι να παρέχει το πλαίσιο για συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και της εταιρεία iSPIRAL στους τομείς της Εκπαίδευσης, της Έρευνας, της Επιστήμης, της Καινοτομίας και της Εφαρμοσμένης Εμπειρίας.

  • Εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus υπέγραψε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Πανίκκος Πουτζιουρής, στην παρουσία της Καθηγήτριας Ειρήνης Πολυκάρπου, Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών, των Ακαδημαϊκών Δρ.

  • Νέαρχου Πασπαλλή και του Δρ. Παναγιώτη Ανδρέου, ενώ την iSPIRAL εκπροσώπησε ο κος Χρίστος Ττινιόζου, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κος Αναστάσιος Ττινιόζου, Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας.

  • Εκ μέρους της iSPIRAL, o κύριος Χρίστος Ττινιόζος ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για την άψογη συνεργασία, τονίζοντας την ποιότητα των αποφοίτων αλλά και των φοιτητών, απόδειξη της καλής δουλειάς που επιτελείται στο Πανεπιστήμιο.

02/04/19 15:05

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και iSPIRAL

Μνημόνιο Συναντίληψης υπέγραψαν την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και η εταιρεία iSPIRAL, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα. Σκοπός του Μνημονίου είναι να παρέχει το πλαίσιο για συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus...

ΠαιδείαNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook