10.07.2020

  • ΚΥΠΕ-Στην προώθηση της διεθνούς εικόνας της Κύπρου, στην πολιτιστική διπλωματία και στην διεθνή πτυχής της Ναυτιλίας, θα επικεντρωθεί το Μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

  • Την ίδια ώρα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης υπέδειξε πως η Κυβέρνηση επεξεργάζεται σχεδιασμούς ανάπτυξης της εκπαιδευτικής διπλωματίας, κάτι που, όπως είπε, διαχρονικά αξιοποιούν άλλες χώρες, άλλα εμείς καθυστερήσαμε να προωθήσουμε.

  • Είναι κάτι για το οποίο, ως Κυπριακή Δημοκρατία, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις δράσεις σας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, συμπλήρωσε.

  • Υπάρχει και μια προγραμματισμένη συνάντηση στις 4 Ιουνίου με το Συμβούλιο των Πρυτάνεων, ακριβώς για να συζητήσουμε πιο συγκεκριμένα τη συνεργασία μας, πρόσθεσε.

12/04/19 17:30

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ΥΠΕΞ και ΤΕΠΑΚ

ΚΥΠΕ-Στην προώθηση της διεθνούς εικόνας της Κύπρου, στην πολιτιστική διπλωματία και στην διεθνή πτυχής της Ναυτιλίας, θα επικεντρωθεί το Μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Κατά την υπογραφή...

ΠαιδείαNews ·

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ΥΠΕΞ και ΤΕΠΑΚ

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook