30.06.2022

  • Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο μερών και η εδραίωση της κοινής προσπάθειας για αμοιβαία κατανόηση και προώθηση μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας.

  • Εκτός από τον Δήμο Λάρνακας, συνεργάζεται στενά με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το ΤΕΠΑΚ, τον Δήμο Πάφου, τον Οργανισμό Νεολαίας, το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και αρκετούς άλλους οργανισμούς, εταιρείες και ΜΜΕ.

  • Από την πλευρά της, η Γεωργία Αθανασίου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Λάρνακας για τη σύναψη του μνημονίου, τονίζοντας τη σημασία υπογραφής του, ιδιαίτερα όσον αφορά τη σειρά συζητήσεων ‘2040’.

  • Ο Δήμαρχος Λάρνακας συνεχάρη τον Οργανισμό Oxygono για τη δράση και την πορεία του αλλά και τις ποιοτικές συζητήσεις τις οποίες διεξάγει.

09/07/20 20:52

Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Πάφου με τον οργανισμό 'Oxygono'

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο μερών και η εδραίωση της κοινής προσπάθειας για αμοιβαία κατανόηση και προώθηση μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας. Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Δήμαρχος Λάρνακας...

rikNews ·

Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Πάφου με τον οργανισμό 'Oxygono'

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook