29.11.2020

  • Συγκεκριμένα, κληθείς να απαντήσει γιατί το Συμβούλιο επέλεξε τη συγκεκριμένη προσέγγιση στο θέμα της Τουρκίας, ο Σαρλ Μισέλ δήλωσε, θα ήθελα να είμαι ξεκάθαρος.

  • Οπως είπε, σχεδιάζουμε μια Σύνοδο το Δεκέμβριο και σχεδιάσαμε πράγματι να συζητήσουμε και να εξετάσουμε ξανά το θέμα της Ανατολικής Μεσογείου και της Τουρκίας.

  • Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να εξετάσουμε ξανά την κατάσταση, να ενημερωθούμε από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον Πρόεδρο της Κύπρου για τις εξελίξεις, είχαμε μια σύντομη συζήτηση για την κατάσταση.

  • Αλλά φυσικά, μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις στενά, με όλους τους διαφορετικούς παράγοντες στην περιοχή και φυσικά με τα κράτη μέλη που περισσότερο εμπλέκονται στην περιοχή.

17/10/20 04:47

Μισέλ: Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο παρακολουθεί την κατάσταση και θα επανεξετάσει θέμα Τουρκίας τον Δεκέμβριο

Συγκεκριμένα, κληθείς να απαντήσει γιατί το Συμβούλιο επέλεξε τη συγκεκριμένη προσέγγιση στο θέμα της Τουρκίας, ο Σαρλ Μισέλ δήλωσε, "θα ήθελα να είμαι ξεκάθαρος". Οπως είπε, "σχεδιάζουμε μια Σύνοδο το Δεκέμβριο και σχεδιάσαμε πράγματι να συζητήσουμε και να εξετάσουμε...

rikNews ·

Μισέλ: Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο παρακολουθεί την κατάσταση και θα επανεξετάσει θέμα Τουρκίας τον Δεκέμβριο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook