11.07.2020

  • Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τη στήριξή Ελλάδας και Αιγύπτου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, για δίκαιη λύση του Κυπριακού, καταδικάζοντας ρητά τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στις θαλάσσιες ζώνες της Κύπρου.

  • ​Η Αίγυπτος δεν είναι μόνο μια φιλική χώρα, αλλά ένας κρίσιμος παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

  • Ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε ότι οι τρεις εταίροι καταδικάζουν την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο, που αντιβαίνει στο Διεθνές Δίκαιο και στις σχέσεις καλής γειτονίας.

  • Σημείωσε, ότι Κύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος, καταδικάζουν τις τουρκικές προκλήσεις, οι οποίες προσβάλλουν το διεθνές δίκαιο και προκαλούν μια άγονη ένταση.

08/10/19 17:29

Μηνύματα υπέρ της Κύπρου στην τριμερή του Καίρου

Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο Κάιρο, μετά τις τριμερείς συνομιλίες με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αιγύπτιος πρόεδρος είπε ότι οι τρεις ηγέτες επιβεβαίωσαν τον μεταξύ τους συντονισμό, σε όλους τους τομείς που αφορούν...

rikNews ·

Μηνύματα υπέρ της Κύπρου στην τριμερή του Καίρου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook