16.12.2019

  • Οι ΗΠΑ επιθυμούν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους με την Αίγυπτο, αναφέρει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προς τον Αιγύπτιο ομόλογό του Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, με την ευκαιρία της σημερινής εθνικής εορτής της Αιγύπτου.

  • Παράλληλα, στο μήνυμά του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της αμερικανικής Πρεσβείας στο Κάιρο, ο Πρόεδρος Τραμπ εξέφρασε τις πιο θερμές ευχές του και προς τον αιγυπτιακό λαό για ένα παραγωγικό και ευήμερο μέλλον.

  • Οι Ηνωμένες Πολιτείες, προσθέτει, εκτιμούν τη στενή συνεργασία μας στους τομείς της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και της ασφάλειας και επιδιώκει να εμβαθύνει την εταιρική μας οικονομική σχέση και στους εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς τομείς.

  • Προσβλέπουμε σε συνεχή εμβάθυνση της φιλίας και επέκταση της συνεργασίας το προσεχές έτος, καταλήγει το μήνυμα του Προέδρου των ΗΠΑ.

23/07/19 19:07

Μήνυμα Τραμπ προς Σίσι με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της Αιγύπτου

«Οι ΗΠΑ επιθυμούν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους με την Αίγυπτο», αναφέρει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προς τον Αιγύπτιο ομόλογό του Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, με την ευκαιρία της σημερινής εθνικής εορτής της Αιγύπτου. Σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Αιγύπτιο...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook