19.11.2019

  • Συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος αναφέρει: Από σήμερα, οι συνδρομητές των κινητών δικτύων στην Κύπρο μπορούν να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους σε ολόκληρη την Κύπρο χωρίς διακοπή, ακόμη και όταν διασχίζουν την πράσινη γραμμή.

  • Θέλω να ευχαριστήσω τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων για τη δέσμευσή τους και την αποφασιστικότητά τους να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικό μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης, σημειώνει ο Βάλντις Ντομπρόβσκις.

  • Η υπηρεσία υποστήριξης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων της Επιτροπής παρέχει τεχνικές και νομικές συμβουλές και οικονομικούς πόρους μέσω του προγράμματος βοήθειας.

  • Είναι επίσης ένα συμβολικό μέτρο που επιτρέπει μεγαλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ των κοινοτήτων του νησιού, καταλήγει ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

11/07/19 20:41

Μήνυμα Koμισιόν για τη διασύνδεση των δικτύων κινητής τηλεφωνιάς

Συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος αναφέρει: «Από σήμερα, οι συνδρομητές των κινητών δικτύων στην Κύπρο μπορούν να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους σε ολόκληρη την Κύπρο χωρίς διακοπή, ακόμη και όταν διασχίζουν την πράσινη γραμμή. Η υπηρεσία υποστήριξης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων...

rikNews ·

Μήνυμα Koμισιόν για τη διασύνδεση των δικτύων κινητής τηλεφωνιάς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook