13.11.2019

  • Παίρνουμε τα έτοιμα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και σκόρδο από τα Foodsaver και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με 2 κ.σ.ελαιόλαδο, αλάτι,πιπέρι και σοτάρουμε.

  • Όταν το κρεμμύδι έχει μαραθεί και πάρει ελαφρύ χρώμα το αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

  • Δεν το χτυπάμε πάρα πολύ να μη γίνει σαν ζυμάρι.

  • Για τη σάλτσα: Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ και κρατάμε το μείγμα μέχρι να το χρειαστούμε.

04/10/19 08:15

Μίνι burgers Foodsaver

Για τα μπιφτέκια: Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει. Παίρνουμε τα έτοιμα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και σκόρδο από τα Foodsaver και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τη ζάχαρη για να καραμελώσει ελαφρά. Όταν...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook