28.06.2022

  • Πρόσφατα όμως ένας παίκτης του Minecraft ολοκλήρωσε ένα πραγματικά εντυπωσιακό έργο, αφού κατάφερε να χτίσει τη διάσημη πόλη Springfield από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά The Simpsons.

  • Το Minecraft αποτελεί ένα παιχνίδι που σίγουρα προσφέρεται για πειραματισμό, αφού από τη στιγμή που κυκλοφόρησε έχουμε δει φοβερές αναπαραστάσεις πλανητών, πόλεων, μνημείων κ.α., που πολλές φορές απαιτούν μήνες για να ολοκληρωθούν.

  • Χρειάστηκε περίπου 7 μήνες για να ολοκληρωθεί τουβλάκι τουβλάκι και όπως ήταν λογικό, η δημοσίευση τουBlocksterCraft, χρήστη του Reddit, έγινε αμέσως viral.

  • Στο video που είναι διαθέσιμο μπορούμε να περιπλανηθούμε στο Springfield, όπως ακριβώς οι Simpsons, και να δούμε αναγνωρίσιμα σημεία και κτίρια από τη δημοφιλή σειρά.

16/02/22 15:16

Minecraft: Παίκτης έχτισε σε 7 μήνες ολόκληρη την πόλη από τη σειρά «The Simpsons»

Το Minecraft αποτελεί ένα παιχνίδι που σίγουρα προσφέρεται για πειραματισμό, αφού από τη στιγμή που κυκλοφόρησε έχουμε δει φοβερές αναπαραστάσεις πλανητών, πόλεων, μνημείων κ.α., που πολλές φορές απαιτούν μήνες για να ολοκληρωθούν. Πρόσφατα όμως ένας παίκτης του Minecraft...

Digital Life ·

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook