25.08.2019

  • Ρίχνουμε το εβαπορέ μας στην κατσαρόλα μαζί με το νερό, το άνθος αραβοσίτου και το ένα ποτήρι απ’ την ζάχαρή μας.

  • Έπειτα προσθέτουμε την βανίλια και το βούτυρο, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

  • Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα μπολ και το σκεπάζουμε με μεμβράνη.

  • Στο μίξερ κτυπάμε το γάλα μαζί με την σκόνη γκαρνί για να φτιάξουμε την σαντιγί.

12/08/19 10:42

Mille Feuille

Ρίχνουμε το εβαπορέ μας στην κατσαρόλα μαζί με το νερό, το άνθος αραβοσίτου και το ένα ποτήρι απ’ την ζάχαρή μας. Ακολούθως ανακατεύουμε καλά, μέχρις ότου πήξει η κρέμα μας. Έπειτα προσθέτουμε την βανίλια και το βούτυρο, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Αδειάζουμε το μείγμα μας...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook