11.08.2020

  • Τη μικρότερη διαφορά στη πρόθεση ψήφου μεταξύ Συντηρητικών και Εργατικών, συγκεκριμένα 6%, δίνει νέα δημοσκόπηση στη Βρετανία, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της προσεχούς Πέμπτης.

  • Πρόκειται για δημοσκόπηση της Savanta ComRes για λογαριασμό της οργάνωσης κατά του Brexit ‘Remain United’, η οποία ωστόσο δε θέτει ερώτημα περί των συγκεκριμένων υποψηφίων ανά περιφέρεια, όπως κάνουν οι περισσότεροι δημοσκόποι.

  • Παράλληλη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, πάντως, με την πιο συνήθη μεθοδολογία, ανεβάζει τη διαφορά στις οκτώ ποσοστιαίες μονάδες, με 44% για το κόμμα του Μπόρις Τζόνσον έναντι 33% για το κόμμα του Τζέρεμι Κόρμπιν.

  • Στο άλλο άκρο του φάσματος των δημοσκοπήσεων, μέτρηση της Opinium Research δίνει αμετάβλητα ποσοστά στα δύο κόμματα, με τη διαφορά στο 15% (46% έναντι 31%).

08/12/19 14:28

Μικτές δημοσκοπήσεις στη Βρετανία

Τη μικρότερη διαφορά στη πρόθεση ψήφου μεταξύ Συντηρητικών και Εργατικών, συγκεκριμένα 6%, δίνει νέα δημοσκόπηση στη Βρετανία, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της προσεχούς Πέμπτης. Πρόκειται για δημοσκόπηση της Savanta ComRes για λογαριασμό της οργάνωσης κατά του Brexit...

rikNews ·

Μικτές δημοσκοπήσεις στη Βρετανία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook