06.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Αυτόπτης μάρτυρας που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς είδε κτίρια να ταρακουνιούνται στην πρωτεύουσα Ταϊπέι.

  • Ο σεισμός σημειώθηκε στις 05:28 τοπική ώρα (00:28 ώρα Κύπρου) στην επαρχία Γιλάν, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, και το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

  • Η Ταϊβάν, που παρότι η Κίνα θεωρεί πάντα επαρχία της που έχει αποσκιρτήσει διαθέτει δικό της κρατικό μηχανισμό, βρίσκεται πάνω από τον γεωλογικό χώρο όπου τέμνονται δύο τεκτονικές πλάκες, σε εξαιρετικά σεισμογενή περιοχή.

  • Στην Ταϊβάν είχε ήδη κηρυχθεί συναγερμός λόγω του τυφώνα Λέκιμα, ο οποίος αναμένεται να φτάσει εκεί αύριο, Παρασκευή.

08/08/19 12:29

Μία νεκρή από τον σεισμό που έπληξε την Ταϊβάν

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 05:28 τοπική ώρα (00:28 ώρα Κύπρου) στην επαρχία Γιλάν, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, και το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,9 βαθμών, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής USGS. Σύμφωνα...

rikNews ·

Μία νεκρή από τον σεισμό που έπληξε την Ταϊβάν

rikNews

Σεισμός 6 βαθμών έπληξε την πόλη Γιλάν της Ταϊβάν

Αυτόπτης μάρτυρας που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς είδε κτίρια να ταρακουνιούνται στην πρωτεύουσα Ταϊπέι. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 22 χιλιομέτρων. Η Ταϊβάν, που παρότι η Κίνα θεωρεί πάντα επαρχία της που έχει αποσκιρτήσει διαθέτει δικό της κρατικό μηχανισμό,...

rikNews ·

Σεισμός 6 βαθμών έπληξε την πόλη Γιλάν της Ταϊβάν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook