21.10.2019

  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 8-10 λεπτά Προσθέτουμετον κιμά και τσιγαρίζουμεμέχρι να μαγειρευτεί καλά το κρέας.

  • Ελεάνα Λιασίδου Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc Change Eat - Clinical Dietitians & Associates Τηλ.

  • Στην συνέχεια, προσθέτουμε το τσίλι, το αλάτι,τη σκόνη σκόρδου (ή το έτοιμα μείγμα tacos) και την τριμμένη ντομάτα.

  • Θρεπτική Αξία ανά μερίδα (1 τορτίλα): Ενέργεια/ Θερμίδες: 434kcal Λιπαρά: 11γρ.

02/09/19 12:40

Mexican wraps

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 8-10 λεπτά Προσθέτουμε τον κιμά και τσιγαρίζουμε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κρέας. Στην συνέχεια, προσθέτουμε το τσίλι, το αλάτι, τη σκόνη σκόρδου (ή το έτοιμα μείγμα tacos) και την τριμμένη ντομάτα. Μειώνουμε τη...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook