21.08.2019

  • Με σημερινή ανακοίνωσή της η Ισότητα αναφέρεται στο θέμα της μονιμοποίησης των εργαζομένων αορίστου χρόνου και στη συνάντηση που είχαν με τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και την Αν.

  • Είναι φανερός ο εμπαιγμός και η υποτίμηση της νοημοσύνης μας από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ, που προ ολίγων ημερών πρόβαλε θέσεις για κατάργηση των πολλών ταχυτήτων/καθεστώτων, προσθέτει.

  • Σύμφωνα με τη συντεχνία, τους αναφέρθηκε ότι υπάρχει γνωμάτευση για αντισυνταγματικότητα της αλλαγής του καθεστώτος των δημοσίων υπαλλήλων αορίστου χρόνου σε κανονικούς/δημοσίους υπαλλήλους (μονιμοποίηση), όπως και η εξίσωση των όρων απασχόλησής τους.

  • Τέλος, η συντεχνία καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στα δυναμικά/απεργιακά μέτρα, στα οποία θα προχωρήσουν στις επόμενες λίγες βδομάδες και να μην ψηφίσουν υποψηφίους του ΔΗΣΥ στις επικείμενες εκλογές.

30/03/19 18:00

Μέτρα προαναγγέλλει η συντεχνία Ισότητα

Με σημερινή ανακοίνωσή της η Ισότητα αναφέρεται στο θέμα της μονιμοποίησης των εργαζομένων αορίστου χρόνου και στη συνάντηση που είχαν με τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και την Αν. Διευθύντρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού. Σύμφωνα με τη συντεχνία,...

rikNews ·

Μέτρα προαναγγέλλει η συντεχνία Ισότητα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook