09.07.2020

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Γεωργίας με αφορμή την έξαρση της παράνομης εμπορίας και χρήσης πυροτεχνημάτων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, πολλές φορές σε ώρες κοινής ησυχίας.

  • Οποιεσδήποτε άλλες εκδηλώσεις χρήσης πυροτεχνημάτων, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται στον πιο πάνω κατάλογο, είναι παράνομες και καλείται το κοινό να τις καταγγέλλει στην Αστυνομία ή στην Υπηρεσία Μεταλλείων, καταλήγει η ανακοίνωση.

  • Για τη μείωση της όχλησης που προκαλείται από τη χρήση πυροτεχνημάτων, εντός των αστικών κέντρων και σε χώρους που κρίνονται κατάλληλοι, παραχωρούνται άδειες χρήσης μικρού μεγέθους πυροτεχνημάτων, αναφέρεται.

  • Μεγάλου μεγέθους πυροτεχνήματα αδειοδοτούνται κυρίως σε παραλιακές περιοχές, νοουμένου ότι ο χώρος χρήσης τους βρίσκεται στις ακτές και σε απόσταση ασφαλείας.

20/08/19 19:57

Μέτρα για τα παράνομα πυροτεχνήματα σε διυπουργική σύσκεψη

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Γεωργίας «με αφορμή την έξαρση της παράνομης εμπορίας και χρήσης πυροτεχνημάτων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, πολλές φορές σε ώρες κοινής ησυχίας». «Μετά από λεπτομερή...

rikNews ·

Μέτρα για τα παράνομα πυροτεχνήματα σε διυπουργική σύσκεψη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook