03.08.2020

  • Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής δήλωσε ότι θα υπάρξουν αυξημένοι έλεγχοι κατά μήκος της πράσινης γραμμής με κοινά περίπολα της αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς τα οποία θα πραγματοποιούνται επί 24ωρου βάσεως.

  • Σημείωσε επίσης ότι κάθε βράδυ θα πραγματοποιούνται πρόσθετες περιπολίες από την ΜΜΑΔ, κυρίως στην εντός των τειχών περιοχή της Λευκωσίας.

  • Ο κύριος Νουρής ανέφερε ακόμη ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Ανώτατο Δικαστήριο, στην οποία θα συμμετάσχουν τα Υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Άμυνας, με στόχο την εξεύρεση τρόπων σύντμησης της διαδικασίας εξέτασης αιτήσεων παραχώρησης ασύλου.

  • Ο Υπουργός Εσωτερικών επισήμανε πως τα μέτρα τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης και της αύξησης της εγκληματικότητας, θα επαναξιολογηθούν στις 30 Ιανουαρίου.

09/12/19 09:36

Μεταναστευτικό: Αυξημένα μέτρα ασφάλειας

Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής δήλωσε ότι θα υπάρξουν αυξημένοι έλεγχοι κατά μήκος της πράσινης γραμμής με κοινά περίπολα της αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς τα οποία θα πραγματοποιούνται επί 24ωρου βάσεως. Σημείωσε επίσης ότι κάθε βράδυ θα πραγματοποιούνται...

rikNews ·

Μεταναστευτικό: Αυξημένα μέτρα ασφάλειας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook