23.10.2019

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και το βούτυρο σε μικρά κομμάτια.

  • Ανακατεύοντας με μία σπάτουλα, προσθέτουμε κουταλιά-κουταλιά το ξύδι και το παγωμένο νερό, μέχρι να έχουμε μία μαλακιά ζύμη που δεν κολλάει.

  • Κάνουμε τη ζύμη μία μπάλα, την τυλίγουμε σε μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.

  • Με τα χέρια μας τρίβουμε τα υλικά μέχρι να ενωθούν και να γίνουν σαν τρίμματα ψωμιού.

26/08/19 09:53

Μεσογειακή galette με φέτα, ντομάτες και θυμάρι

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και το βούτυρο σε μικρά κομμάτια. Με τα χέρια μας τρίβουμε τα υλικά μέχρι να ενωθούν και να γίνουν σαν τρίμματα ψωμιού. Ανακατεύοντας με μία σπάτουλα, προσθέτουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook