19.05.2019

  • ΚΥΠΕ -Μέρος της ψευδοροφής στην εσωτερική είσοδο του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Αποστόλου Βαρνάβα στον Στρόβολο, κατέρρευσεπριν μερικές ημέρες στη διάρκεια της νύχτας, όταν είχαν σημειωθεί τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

  • Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το συμβάν και έκανε λόγο για κακοτεχνίες, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα σχετικά νέο κτίριο, που εγκαινιάστηκε πριν από έξι χρόνια.

  • Στο θέμα της ασφάλειας των κτιρίων επικεντρώθηκε και ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Ιωάννης Ιωάννου.

  • Ευτυχώς, είπε ο κ. Φυλακτού, επειδή ήταν βράδυ δεν υπήρχε κανείς στο νηπιαγωγείο, γιατί διαφορετικά δεν αποκλείεται να σημειώνονταν τραυματισμοί.

06/12/18 14:53

Μέρος ψευδοροφής σε νηπιαγωγείο κατέρρευσε, για κακοτεχνίες μιλά η ΠΟΕΔ

ΚΥΠΕ -Μέρος της ψευδοροφής στην εσωτερική είσοδο του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Αποστόλου Βαρνάβα στον Στρόβολο, κατέρρευσεπριν μερικές ημέρες στη διάρκεια της νύχτας, όταν είχαν σημειωθεί τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού εξέφρασε την έντονη...

ΠαιδείαNews ·

Μέρος ψευδοροφής σε νηπιαγωγείο κατέρρευσε, για κακοτεχνίες μιλά η ΠΟΕΔ

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook