06.12.2019

  • Μέγας Χορηγός και ονοματοδότης του 1ου Μαραθωνίου Λευκωσίας, η φαρμακοβιομηχανία Medochemie, η οποία στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει δυναμικά την πραγματοποίηση του Medochemie Nicosia Marathon.

  • Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης, αναφερόμενος στο μεγάλο αθλητικό γεγονός και στη φιλοσοφία του Μαραθωνίου, υπογράμμισε τη συμβολή του αθλητισμού στην ευεξία του σώματος και της ψυχής.

  • Η εταιρεία Medochemie σημείωσε, στηρίζει έμπρακτα τέτοιου είδους προσπάθειες, προωθώντας τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες του ως θετικό πρότυπο ζωής, ιδιαίτερα για τους νέους, αλλά και για την υγιή ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

  • Αναλαμβάνοντας κατέληξε, την πρόκληση για αναμέτρηση με άλλους δρομείς, θα αναγνωρίσουν τα όρια και τις δυνατότητες τους μέσα από μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία.

15/01/19 15:28

Μέγας Χορηγός και ονοματοδότης του 1ου Μαραθωνίου Λευκωσίας η Medochemie

Μέγας Χορηγός και ονοματοδότης του 1ου Μαραθωνίου Λευκωσίας, η φαρμακοβιομηχανία Medochemie, η οποία στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει δυναμικά την πραγματοποίηση του Medochemie Nicosia Marathon. Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης,...

City Freepress ·

Μέγας Χορηγός και ονοματοδότης του 1ου Μαραθωνίου Λευκωσίας η Medochemie

City Freepress

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook