25.02.2021

  • Πρόκειται για αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ανόρθωσης.

  • Ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να επιδιώξει την μεγάλη έκπληξη, έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση που πραγματοποίησε περί τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη απέναντι στον Παρνασσό Στρόβολου.

  • Στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ σαφώς και φέρει την ετικέτα του αουτσάιντερ.

  • Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, απέναντι σε έναν επίσης ανώτερο αντίπαλο, ο ΑΠΟΕΛ είχε εξαιρετική παρουσία και έφθασε πολύ κοντά σε μια τεραστίων διαστάσεων νίκη, δεχόμενη την ήττα στις λεπτομέρειες με μόλις ένα τέρμα διαφορά(25-24).

10/01/21 18:43

Μεγάλο παιχνίδι στις 19:00

Η ομάδα χειροσφαίρισης του Σωματείου αντιμετωπίζει σε πολύ λίγο την πρωτοπόρο Ανόρθωση εκτός έδρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ενημέρωση του Σωματείου: “Μετά από μια μακρά περίοδο αγωνιστικής απραξίας, καθότι αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Μεγάλο παιχνίδι στις 19:00

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook