12.08.2022

  • Ένας κινηματογράφος drive-in στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, την Μαδρίτη, εγκαινίασε χθες την θερινή περίοδο, μετά την άρση της καραντίνας λόγω κορονοϊού, με την προβολή του επιτυχημένου μιούζικαλ του 1978 Grease.

  • Αλλά το drive-in Autocine Race , όπου οι κινηματογραφόφιλοι μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες με ασφάλεια μέσα από το αυτοκίνητό τους, έλαβε το πράσινο φως για να ανοίξει και πάλι.

  • Οι κινηματογράφοι drive-in ήταν κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα αυτού του ιού, δήλωσε στο Reuters η συνιδρύτρια Κριστίνα Πόρτας.

  • Οι κινηματογραφικές αίθουσες και οι υπόλοιπες μορφές ψυχαγωγίας σε εσωτερικούς χώρους παραμένουν κλειστές στην Ισπανία, μια από τις περισσότερο πληγείσες χώρες στον κόσμο από την επιδημία, η οποία τώρα αίρει σταδιακά τους περιορισμούς.

28/05/20 18:09

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Με το Grease εγκαινιάζει την θερινή περίοδο drive-in στη Μαδρίτη

Ένας κινηματογράφος drive-in στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, την Μαδρίτη, εγκαινίασε χθες την θερινή περίοδο, μετά την άρση της καραντίνας λόγω κορονοϊού, με την προβολή του επιτυχημένου μιούζικαλ του 1978 "Grease". Οι κινηματογραφικές αίθουσες και οι υπόλοιπες μορφές ψυχαγωγίας...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook