15.11.2019

  • Όλοι δηλώνουν ότι δεν ασχολούνται με τις προεδρικές εκλογές του 2018 αλλά όλοι ασχολούνται με το ποιος θα είναι ο ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου στην επόμενη πολιτειακή αναμέτρηση.

  • Πότε για το Κυπριακό με αποδέχτη τον Πρόεδρο που προεδρολογεί σε βάρος του Κυπριακού, σύμφωνα με την ηγεσία της Αριστεράς.

  • Σε δεύτερη μοίρα έρχεται το πρόγραμμα, οι πολιτικές προτάσεις για το Κυπριακό -που όλοι διατυμπανίζουν ότι είναι το μείζον ζήτημα για συνεργασίες, επιλογές φορέων άσκησης πολιτικής, διαχείρισης.

  • Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό η λεγόμενη ρεαλιστική πτέρυγα ασκεί πιέσεις για επάνοδο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκαλώντας αντιδράσεις στη λεγόμενη πατριωτική πτέρυγα… Το ΑΚΕΛ στέλνει μηνύματα δεξιά, αριστερά και κέντρο.

15/03/17 12:13

Με προσωποπαγή κριτήρια άρχισε η προεδρολογία…

Όλοι δηλώνουν ότι δεν ασχολούνται με τις προεδρικές εκλογές του 2018 αλλά όλοι ασχολούνται με το ποιος θα είναι ο ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου στην επόμενη πολιτειακή αναμέτρηση. Γιατί αυτό είναι κυρίως που απασχολεί. Το πρόσωπο. Σε δεύτερη μοίρα έρχεται το πρόγραμμα,...

philenews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook