27.09.2020

  • Οι έρευνες στο φρεάτιο του Μεταλλείου, όπου εντοπίστηκε η σορός της 38χρονης Μαίρης Ρόουζ από τις Φιλιππίνες και άλλης μίας γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν εξακριβώθηκε είχαν διακοπεί για λόγους ασφαλείας.

  • Ωστόσο όπως εξήγησε χθες ο Διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, το πρόβλημα επιλύθηκε με τη χρήση συρματόσχοινων, τα οποία υποστηρίζουν τα δύο αναβατόρια.

  • Ειδικοί εξήγησαν στο ΡΙΚ ότι ο εντοπισμός κι άλλων πτωμάτων στο φρεάτιο, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα, αφού δεν αποκλείεται λόγω των νερών τα οποία πλημμύρισαν το εσωτερικό του μεταλλείου, τα θύματα να παρασύρθηκαν στις στοές.

  • Σήμερα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σκάφανδρο, το οποίο θα επιτρέψει στους δύτες να παραμείνουν στο βυθό της λίμνης, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

24/04/19 08:56

Με κάθε τρόπο συνεχίζονται οι έρευνες σε Μιτσερό - Ξυλιάτο

Οι έρευνες στο φρεάτιο του Μεταλλείου, όπου εντοπίστηκε η σορός της 38χρονης Μαίρης Ρόουζ από τις Φιλιππίνες και άλλης μίας γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν εξακριβώθηκε είχαν διακοπεί για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο όπως εξήγησε χθες ο Διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας...

rikNews ·

Με κάθε τρόπο συνεχίζονται οι έρευνες σε Μιτσερό - Ξυλιάτο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook