29.02.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Να αξιοποιηθεί το πόρισμα, ζήτησε ο Βουλευτής της Αλληλεγγύης Μιχάλης Γιωργάλλας που παρατήρησε πως ο Υπουργός Οικονομικών φέρει ευθύνη, προσθέτοντας ότι το πόρισμα πρέπει να γίνει εργαλείο διόρθωσης και όχι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

  • Η μαραθώνια συνεδρίαση, η οποία σημαδεύτηκε από εντάσεις, διακόπηκε στις τρεις το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 19 Απριλίου, με δίλεπτες τοποθετήσεις των κομμάτων.

  • Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας αφού παρατήρησε ότι παραίτηση του κ. Γεωργιάδη δεν θα προσφέρει τίποτε στην κατάληξη του συνεργατισμού, διερωτήθηκε ποια θέση κενώνεται για να την καταλάβει σε εννέα μήνες.

  • Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ εξέφρασε την άποψη ότι προκύπτουν πολιτικές ευθύνες από το πόρισμα, παρατηρώντας ότι οι πολιτικές ευθύνες δεν καταλογίζονται αλλά αναλαμβάνονται.

04/04/19 17:30

Με εντάσεις και διακοπές η βουλή συζήτησε το πόρισμα για το συνεργατισμό

Η μαραθώνια συνεδρίαση, η οποία σημαδεύτηκε από εντάσεις, διακόπηκε στις τρεις το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 19 Απριλίου, με δίλεπτες τοποθετήσεις των κομμάτων. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, είπε ότι σέβεται το πόρισμα και εάν υπάρξουν ποινικές...

rikNews ·

Με εντάσεις και διακοπές η βουλή συζήτησε το πόρισμα για το συνεργατισμό

rikNews

Παραίτηση του ΥΠΟΙΚ για τον Συνεργατισμό ζήτησαν κόμματα στη Βουλή

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ εξέφρασε την άποψη ότι προκύπτουν πολιτικές ευθύνες από το πόρισμα, παρατηρώντας ότι οι πολιτικές ευθύνες δεν καταλογίζονται αλλά αναλαμβάνονται. Να αξιοποιηθεί το πόρισμα, ζήτησε ο Βουλευτής της Αλληλεγγύης Μιχάλης Γιωργάλλας που παρατήρησε πως ο Υπουργός...

rikNews ·

Παραίτηση του ΥΠΟΙΚ για τον Συνεργατισμό ζήτησαν κόμματα στη Βουλή

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook