21.06.2019

  • Κληθείς από το ΡΙΚ να σχολιάσει το περιεχόμενο της επιστολής του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, ο πρόεδρος του παγκύπριου δικηγορικού συλλόγου Δώρος Ιωαννίδης, δήλωσε ότι το Σώμα θα εξετάσει το θέμα στην ώρα του.

  • Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, αδελφός του Νίκου Κληρίδη, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι παρακολουθεί τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη και ότι, αν και όταν κρίνει αναγκαίο, θα παρέμβει.

  • Ο Πόλυς Πολυβίου, το δικηγορικό γραφείο του οποίου κατονομάζεται από το Νίκο Κληρίδη, ανέφερε στο ΡΙΚ ότι από πλευράς του, προς το παρόν, δεν θα γίνει οποιοδήποτε σχόλιο.

  • Ο κύριος Κληρίδης, αφού αναφέρει ότι η δικαιοσύνη δεν πρέπει απλώς να απονέμεται, αλλά και να φαίνεται ότι απονέμεται, παραθέτει λεπτομέρειες που αφορούν συγγενικές ή και εργασιακές σχέσεις δικαστών με το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο.

13/01/19 01:02

Με ενδιαφέρον και ανησυχία παρακολουθεί η Κυβέρνηση καταγγελίες για διαπλοκή στο δικαστικό Σώμα

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και ανησυχία τα όσα διαμείβονται, δηλωσε ο κύριος Προδρομου, προσθέτοντας ότι η δικαιοσύνη οπωσδήποτε θα πρέπει να είναι υπεράνω τέτοιων αντιδικιών και να επιτελεί τον ανεξάρτητο πολιτειακό ρόλο της. Θα δούμε την εξέλιξη και ενδεχομένως να πρέπει...

rikNews ·

Με ενδιαφέρον και ανησυχία παρακολουθεί η Κυβέρνηση καταγγελίες για διαπλοκή στο δικαστικό Σώμα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook