07.07.2020

  • Τέτοιες συμπεριφορές, προστίθεται στην ανακοίνωση του Δικαστηρίου είναι βεβαίως απαράδεκτες και μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του κατηγορουμένου που απλά το βράδυ αποφάσισε να πάει να δει την φιλενάδα του.

  • Το Δικαστήριο ανέφερε επίσης ότι μέσα από τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν έχει αλλάξει δραματικά ο τρόπος ζωής της πλειοψηφίας των πολιτών, αυτών δηλαδή που επιλέγουν το δρόμο της νομιμότητας και της συμμόρφωσης με τα διατάγματα.

  • Ωστόσο την ίδια ώρα κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου ή και των συμπολιτών τους, αγνοούν τα διατάγματα και συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

  • Για μετριασμό της ποινής του κατηγορουμένου το Δικαστήριο έλαβε υπόψιν το λευκό ποινικό του μητρώο, τις προσωπικές του περιστάσεις και όσα τέθηκαν από τον συνήγορο υπεράσπισης του.

12/05/20 14:18

Με 45 μέρες φυλακή θα πληρώσει την επιθυμία του αν δει την ... φιλενάδα του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή άμεσης φυλάκισης 45 ημερών, σε άνδρα ηλικίας 35 ετών από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, ύστερα από ακροαματική διαδικασία, για υπόθεση που αφορά την απαγόρευση μετακίνησης προσώπων κατά παράβαση...

rikNews ·

Με 45 μέρες φυλακή θα πληρώσει την επιθυμία του αν δει την ... φιλενάδα του

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook