25.02.2020

  • Σύμφωνα με τους Financial Times, εννέα βουλευτές του Εργατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης έχουν πλέον ταχθεί υπέρ της συμφωνίας.

  • Παράλληλα, τροπολογία που θα συζητηθεί αύριο στη Βουλή και ορίζει ότι η συμφωνία θα επικυρωθεί μόνο αφού υπερψηφιστούν και οι εφαρμοστικοί νόμοι, δηλαδή πιθανώς μετά από την 31η Οκτωβρίου, έλαβε τη στήριξη του Εργατικού Κόμματος.

  • Πάντως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είπε ότι δεν θεωρεί πως πρέπει να δοθεί νέα παράταση και ο Ιρλανδός Πρωθυπουργός Βαράντκαρ ότι η παράταση δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

  • Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τον Guardian, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ φέρεται να είπε στους υπόλοιπος Ευρωπαίους ηγέτες ότι η αναβολή του Brexit είναι αναπόφευκτη αν οι Βρετανοί βουλευτές πουν όχι στη συμφωνία.

18/10/19 22:13

Μαζεύει ψήφους ο Τζόνσον - Αναποφάσιστοι πολλοί βουλευτές

Σύμφωνα με τους Financial Times, εννέα βουλευτές του Εργατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης έχουν πλέον ταχθεί υπέρ της συμφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Βρετανός Πρωθυπουργός κρατήσει τις θεωρητικά κερδισμένες ψήφους των βουλευτών που ο ίδιος είχε διαγράψει προ εβδομάδων...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook