25.05.2022

  • Τα εμβληματικάbillboard lights στο Piccadilly Circus στο κέντρο του Λονδίνου -μία από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της αγγλικής πρωτεύουσας- έσβησαν σήμερα για πρώτη φορά μετά από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

  • Από τότε έσβηναν μόνο για λόγους σεβασμού, σε περιπτώσεις όπως η κηδεία του Winston Churchill ή της Πριγκίπισσας Νταιάνα, αλλά και και κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος στη δεκαετία του ’70.

  • Οι φωτεινές διαφημιστικές πινακίδες πρόκειται νααναβαθμιστούν, γι” αυτό και πέφτει σ” αυτές μαύρο για το επόμενο διάστημα έως και το Σεπτέμβριο.

  • Τα φώτα υπάρχουν στην πλατεία από το1908, ενώ για τελευταία φορά είχαν σβήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα το 1939 και άναψαν ξανάμετά το τέλος του πολέμου, δέκα χρόνια αργότερα.

16/01/17 18:00

Μαύρο για πρώτη φορά από το Β” Παγκόσμιο Πόλεμο στα εμβληματικά φώτα του Piccadilly Circus

Τα εμβληματικάbillboard lights στο Piccadilly Circus στο κέντρο του Λονδίνου -μία από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της αγγλικής πρωτεύουσας- έσβησαν σήμερα για πρώτη φορά μετά από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι φωτεινές διαφημιστικές πινακίδες πρόκειται νααναβαθμιστούν,...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook