07.08.2022

  • Σε αυτήν συμμετέχουν με εκπροσώπους τους: οι εθελοντές της τοπικής κοινωνίας, το Ελεγκτικό Συνέδριο, το Γενικό Λογιστήριο, η Τράπεζα της Ελλάδος, το Τεχνικό Επιμελητήριο, τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Υποδομών, και η Γ. Γ. της Κυβέρνησης.

  • 3. Εκκρεμεί η αποψίλωση του αμιάντου, ο καθαρισμός του οικοπέδου στον Ν. Βουτζά και τα έργα της Περιφέρειας πλην των αντιδιαβρωτικών.

  • Με ποιον τρόπο θα υλοποιηθούν άμεσα οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης: 1. Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αμέσως, περιέρχεται στην Κεντρική Διοίκηση η δυνατότητα παρέμβασης σε συνθήκες φυσικών καταστροφών.

  • Πολλοί από τους πληγέντες θέλουν να αγοράσουν άλλο ακίνητο, αλλά δεν μπορούν, γιατί πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η κατεδάφιση, ώστε να εισπράξουν την ενίσχυση.

23/07/19 10:15

Μάτι: Άμεσες παρεμβάσεις ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

Στην τραγωδία που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα πριν από ακριβώς ένα χρόνο, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός κατά τη δευτερολογία του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ανακοινώνοντας σειρά άμεσων παρεμβάσεων στην περιοχή μέσα στον Αύγουστο....

rikNews ·

Μάτι: Άμεσες παρεμβάσεις ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook