21.11.2019

  • Την ημερίδα συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και το Τμήμα Εισδοχής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου κτηρίου του Ερευνητικού Κέντρου Αρχιτεκτονικής [ΑRC] του Πανεπιστημίου.

  • Η ημερίδα απευθυνόταν σε μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου, οι οποίοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα της Αρχιτεκτονικής και του Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων.

  • Η Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μαρκέλλα Μενοίκου, παρουσίασε το Τμήμα στους μαθητές, εστιάζοντας κυρίως στο πρόγραμμα της διδασκαλίας.

  • Συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μέσα από διάφορες δράσεις, αλλά και την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών του Τμήματος, να ζήσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των τομέων αυτών.

18/04/19 15:51

Μαθητές Λυκείου έγιναν αρχιτέκτονες και σχεδίασαν εσωτερικούς χώρους

Πρωτότυπη ημερίδα από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προσέλκυσε μαθητές Λυκείων απ’ όλη την Κύπρο Μαθητές Λυκείου από όλη την Κύπρο, γνώρισαν τα δημιουργικά επαγγέλματα του κτιστού περιβάλλοντος με τη βοήθεια ευφάνταστων πειραματικών στιγμών μέσα από ...

ΠαιδείαNews ·

Μαθητές Λυκείου έγιναν αρχιτέκτονες και σχεδίασαν εσωτερικούς χώρους

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook