22.08.2019

  • Να επιλέγουμε Gluten free προϊόντα; Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση στις πωλήσεις προϊόντων χωρίς γλουτένη.

  • Είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα στην ζύμη και το φούσκωμα του ψωμιού και σε φυσιολογικές συνθήκες, διασπάται στο έντερο και δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

  • Οι “ακόλουθοι” των προϊόντων χωρίς γλουτένη είναι αυτοί που θέλουν να ενταχθούν στην υγιεινή διατροφή, να χάσουν κιλά, να αποφεύγουν το πρήξιμο και να ακολουθούν ένα σωστό διαιτολόγιο γι’ αυτούς.

  • Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, τα τρόφιμα χωρίς γλουτένη περιέχουν περισσότερα λιπαρά, αλάτι και ζάχαρη από τα αντίστοιχα τρόφιμα με γλουτένη, ενώ συγκριτικά, η τιμή τους είναι δυο φορές πιο ακριβή.

14/08/19 15:50

Μάθετε τι τροφές gluten free να προτιμήσετε

Να επιλέγουμε Gluten free προϊόντα; Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση στις πωλήσεις προϊόντων χωρίς γλουτένη. Οι “ακόλουθοι” των προϊόντων χωρίς γλουτένη είναι αυτοί που θέλουν να ενταχθούν στην υγιεινή διατροφή, να χάσουν κιλά, να αποφεύγουν το πρήξιμο...

must ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook