20.09.2019

  • Βάζουμε σε μία κατσαρόλατα βερίκοκα, το νερό, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού.

  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά, καπακώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει το μείγμα για 5-10 λεπτά ώστενα μειωθούν τα υγρά της κατσαρόλας.

  • Αφού μαλακώσουν τα βερίκοκα αφαιρούμε το καπάκι και προσθέτουμε τη ζάχαρη.

  • Ρίχνουμε τα σπόρια στην κατσαρόλα μαζί με τον λοβό και ανακατεύουμε με τη βοήθεια μίας ξύλινης κουτάλας.

24/06/19 11:37

Μαρμελάδα βερίκοκο

Κόβουμε τα βερίκοκα στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα βερίκοκα, το νερό, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει μία βράση το μείγμα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, καπακώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει το μείγμα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook