11.08.2020

  • Φτιάχνουμε αυτό το φαγητό και με άλλα μικρά ψάρια όπως γαύρο ή μικρό γοπάκι.

  • Η μαρίδα δεν απαιτεί το παραμικρό καθάρισμα, παρά μόνο καλό πλύσιμο, τα υπόλοιπα ψαράκια χρειάζονται καθάρισμα από εντόσθια και κεφάλια και, αν είναι λίγο μεγαλύτερα, από τις ραχοκοκαλιές.

  • Για να ετοιμάσουμε τον χυλό, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το σουσάμι και το αλάτι.

  • Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθούν τυχόν κομπαλάκια και για να φτιάξουμε ένα λείο χυλό που να καλύπτει το πίσω μέρος μια ξύλινης κουτάλας.

06/12/19 09:36

Μαρίδες Blue Island στο τηγάνι σε κουρκούτι

Φτιάχνουμε αυτό το φαγητό και με άλλα μικρά ψάρια όπως γαύρο ή μικρό γοπάκι. Η μαρίδα δεν απαιτεί το παραμικρό καθάρισμα, παρά μόνο καλό πλύσιμο, τα υπόλοιπα ψαράκια χρειάζονται καθάρισμα από εντόσθια και κεφάλια και, αν είναι λίγο μεγαλύτερα, από τις ραχοκοκαλιές. Πλένουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook