22.07.2019

  • Στο μίξερ ρίχνουμε το βούτυρο και το χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει αφράτο (περίπου 2 λεπτά).

  • Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και προσθέτουμε το αλάτι.

  • Προσθέτουμε τις ζάχαρες και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμα 5 λεπτά.

  • Προσθέτουμε σταδιακά τα στερεά υλικά, ανακατεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα, για πολύ λίγο.

27/05/19 09:42

Marble cake με γλάσο σοκολάτας

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 °C (στις αντιστάσεις). Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και προσθέτουμε το αλάτι. Αφήνουμε το μπολ στην άκρη. Στο μίξερ ρίχνουμε το βούτυρο και το χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει αφράτο (περίπου 2 λεπτά)....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook