16.12.2019

  • Κόβουµε το κρεµµύδι σε φέτες και το τσιγαρίζουµε στο λάδι σε µεσαία προς δυνατή ένταση, σε ένα µεγάλο βαθύ τηγάνι, µέχρι να ξανθύνει.

  • Το σερβίρουµε ζεστό, σαν ορεκτικό ή σαν µεζέ.

19/11/19 15:42

Μανιτάρια με φέτα και Κρόκο Κοζάνης

Κόβουµε το κρεµµύδι σε φέτες και το τσιγαρίζουµε στο λάδι σε µεσαία προς δυνατή ένταση, σε ένα µεγάλο βαθύ τηγάνι, µέχρι να ξανθύνει. Κόβουµε τα µανιτάρια σε φέτες και τα προσθέτουµε στο τηγάνι. Λίγο πριν εξατµιστούν τα υγρά, χαµηλώνουµε την ένταση στο µισό, προσθέτουµε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook