28.09.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σκηνικό άγριας δύσης στήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.

  • Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, τουλάχιστον έξι άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και τουλάχιστον ακόμα 15 έχουν τραυματιστεί από σφαίρες και από την επίθεση με το φορτηγό.

  • Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Νέα Υόρκη, η επίθεση ήταν σκόπιμη, αλλά απέφυγε -προς το παρόν- να τη χαρακτηρίσει τρομοκρατική.

  • Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι έχει συλληφθεί ήδη ένα άτομο, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται.

31/10/17 23:09

Μανχάταν: Τουλάχιστον έξι νεκροί - Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτες, ο οδηγός άνοιξε πυρ (PHOTO-VIDEO)

Σκηνικό άγριας δύσης στήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, τουλάχιστον έξι άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και τουλάχιστον ακόμα 15 έχουν τραυματιστεί από σφαίρες και από...

Newsbomb ·

Μανχάταν: Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτες και άνοιξε πυρ - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Σκηνικό άγριας δύσης στήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλα πέντε έχουν τραυματιστεί από σφαίρες και από την επίθεση...

TVOneNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook