23.10.2020

  • Είναι σαφές ότι υπάρχει μια σειρά προϋποθέσεων, προκειμένου να επαναληφθεί ένας διάλογος εμπιστοσύνης, δήλωσε ο Μακρόν μιλώντας χθες βράδυ στο Παρίσι ενώπιον της Ένωσης των Ανταποκριτών Τύπου, που καλύπτουν το προεδρικό ρεπορτάζ.

  • Δεν αναπτύξαμε έναν στόλο στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά είπαμε απλά ότι θεωρούμε πως οι αναπτύξεις που πραγματοποιήθηκαν (από την Τουρκία) συνιστούν πρόκληση, αιτιολόγησε ο Γάλλος Πρόεδρος.

  • Το Παρίσι ανέπτυξε στα μέσα Αυγούστου δύο πολεμικά πλοία και δύο αεροσκάφη Rafale, για να στηρίξει την Ελλάδα, που καταγγέλλει παράνομες τουρκικές έρευνες για υδρογονάνθρακες στα ύδατά της.

  • Εξήγησε ότι αναλαμβάνει πλήρως αυτό που κάναμε φέτος το καλοκαίρι, που ήταν απλά να συνοδεύουμε με ανάλογες πράξεις τα λόγια.

29/08/20 15:05

Μακρόν: Επανάληψη ενός θετικού διαλόγου με την Τουρκία αλλά με προϋποθέσεις

"Είναι σαφές ότι υπάρχει μια σειρά προϋποθέσεων, προκειμένου να επαναληφθεί ένας διάλογος εμπιστοσύνης", δήλωσε ο Μακρόν μιλώντας χθες βράδυ στο Παρίσι ενώπιον της Ένωσης των Ανταποκριτών Τύπου, που καλύπτουν το προεδρικό ρεπορτάζ. "Δεν θεωρώ πως τα τελευταία χρόνια η στρατηγική...

rikNews ·

Μακρόν: Επανάληψη ενός θετικού διαλόγου με την Τουρκία αλλά με προϋποθέσεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook