12.11.2019

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, δυο λεπτά λιγότερο από ότι αναγράφεται στην συσκευασία.

  • Προσθέτουμε το μπέικον και το ψήνουμε να βγάλει το άρωμα του για 2-3 λεπτά.

  • Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και ανακατεύουμε.

  • Μεταφέρουμε τα μακαρόνια σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε για 35 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να λιώσουν τα τυριά.

31/10/19 15:38

Μακαρόνια τρικολόρε

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ο C στον αέρα. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, δυο λεπτά λιγότερο από ότι αναγράφεται στην συσκευασία. Τα στραγγίζουμε και τα επιστρέφουμε στην κατσαρόλα. Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook